AcasăStiriNESIMȚIREA unui șofer timișean, doar vârful AISBERGULUI dintr-o zonă unde zeci de...

NESIMȚIREA unui șofer timișean, doar vârful AISBERGULUI dintr-o zonă unde zeci de kilograme de gunoaie zac aruncate

Nesimțire deșănțată a multor șoferi care circulă pe drumurile publice din țară. Excepție nu fac nici zonele periferice ale Timișoarei, în care multe gunoaie zac aruncate pe marginile drumurilor de către participanții inconștienți la trafic. Doză de nepăsare, alături de o lipsă patologică a bunului simț, de asta a dat dovadă un timișean, prins în flagrant după ce a aruncat alți doi saci plini până la refuz cu resturi și gunoaie și a demarat la bordul unui Volkswagen Passat cu numărul TM 75 XOX.

Totul s-a întâmplat duminică, 13 septembrie, la ieșirea din Șag înspre Pădureni, aproape de Frigoglass, după ce proprietarul fermei din apropiere a curățat zona vineri și sâmbătă, strângând sute de kilograme de gunoaie. „Împreună cu alți 5 angajați am făcut curățenie generală. Duminică dimineață a venit un șofer cu un Volkswagen Passat și a aruncat doi saci de gunoaie exact în cel mai curat loc, după care a plecat înspre Jebel”, ne-a declarat proprietarul fermei.

Și poliția din Parța a fost sesizată cu privire la acest incident lipsit de simț civic din apropierea căii ferate și a fermei, la ieșirea din Șag înspre Pădureni, primind fotografii cu mașina respectivă, în care poate fi vizibil și numărul de înmatriculare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente