Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Organizațiile de tineret din Timiș pot primi fonduri nerambursabile pentru proiectele în desfășurare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie moderată
5.2 ° C
7.3 °
3.4 °
91 %
6.7kmh
75 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș anunță lansarea unui apel de selecție pentru proiecte realizate de ONGT pentru tineri. Scopul FITT este de a veni în sprijinul organizațiilor/grupurilor informale ce desfășoară activități pentru și în sprijinul tinerilor. Această preocupare constantă, pentru creșterea numărului și a calităților acțiunilor pentru tineri s-a manifestat în ultimii doi ani prin acordarea de facilități organizațiilor de tineret, grupurilor informale dar și tinerilor, în utilizarea resurselor din patrimoniul FITT pentru proiectele acestora. Prioritățile acestui apel sunt: 1.Dezvoltarea capacității operaționale a birourilor de conducere ale organizațiilor de tineret din Județul Timiș; 2. Sprijinirea inițiativelor inovative în sectorul de tineret din județul Timiș.

Proiectele trebuie să respecte principiul egalității șanselor și să asigure o abordare echilibrată și comprehensivă, în special în ceea ce privește egalitatea de șanse; proiectele nu vor putea stabili criterii discriminatorii pentru selectarea participanților din cadrul grupurilor țintă.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație umbrelă pentru organizațiile nonguvernamentale de tineret din județul Timiș, având ca scop elaborarea, organizarea și finanțarea de programe specifice pentru instruirea, educarea și formarea tineretului în sprijinul tradițiilor umaniste, al valorilor democrației și aspirațiilor societății românești.

Calendarul apelului: 1 iulie-Lansare apel; 1–14 iulie-Perioadă depunere proiecte; 15 iulie-Afișare eligibilitate organizații; 15–16 iulie- Completare dosare eligibilitate; 17 iulie-Afișare rezultate; 17-18 iulie-Contestații; 20 iulie-Afișare rezultate finale 

Documentele aferente apelului de finanțare se pot descărca de pe web-site-ul Fundației Județene pentru Tineret Timiș www.fitt.ro, pe e-mail programe@fitt.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare