Organizațiile de tineret din Timiș pot primi fonduri nerambursabile pentru proiectele în desfășurare

- Advertisement -

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș anunță lansarea unui apel de selecție pentru proiecte realizate de ONGT pentru tineri. Scopul FITT este de a veni în sprijinul organizațiilor/grupurilor informale ce desfășoară activități pentru și în sprijinul tinerilor. Această preocupare constantă, pentru creșterea numărului și a calităților acțiunilor pentru tineri s-a manifestat în ultimii doi ani prin acordarea de facilități organizațiilor de tineret, grupurilor informale dar și tinerilor, în utilizarea resurselor din patrimoniul FITT pentru proiectele acestora. Prioritățile acestui apel sunt: 1.Dezvoltarea capacității operaționale a birourilor de conducere ale organizațiilor de tineret din Județul Timiș; 2. Sprijinirea inițiativelor inovative în sectorul de tineret din județul Timiș.

Proiectele trebuie să respecte principiul egalității șanselor și să asigure o abordare echilibrată și comprehensivă, în special în ceea ce privește egalitatea de șanse; proiectele nu vor putea stabili criterii discriminatorii pentru selectarea participanților din cadrul grupurilor țintă.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație umbrelă pentru organizațiile nonguvernamentale de tineret din județul Timiș, având ca scop elaborarea, organizarea și finanțarea de programe specifice pentru instruirea, educarea și formarea tineretului în sprijinul tradițiilor umaniste, al valorilor democrației și aspirațiilor societății românești.

Calendarul apelului: 1 iulie-Lansare apel; 1–14 iulie-Perioadă depunere proiecte; 15 iulie-Afișare eligibilitate organizații; 15–16 iulie- Completare dosare eligibilitate; 17 iulie-Afișare rezultate; 17-18 iulie-Contestații; 20 iulie-Afișare rezultate finale 

Documentele aferente apelului de finanțare se pot descărca de pe web-site-ul Fundației Județene pentru Tineret Timiș www.fitt.ro, pe e-mail programe@fitt.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt...

23 de milioane de lei pentru spitalele din Timis, de la Ministerul Sanatatii

Ministerul Sănătății a alocat 10 milioane de lei pentru...

Tinerii romani, săraci și ignorați de Ministerul Tineretului și Sportului

Ministerul Tineretului și Sportului anunță că, în 2019, bugetul...

Competitie la CJ Timis: spitalele din judet pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale

Spitalele din județul Timiș pot concura pentru fonduri nerambursabile...

Din aceeași categorie

Categorii Populare