ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1.300 amenzi aplicate de poliţiştii rutieri din Timiş, în cadrul unei acţiuni la nivel european

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nefolosirea centurii de siguranţă şi celelalte abateri (excesul de viteză, efectuarea unor manevre riscante de depăşire, neacordarea priorităţii celor în drept etc.), care pun în pericol siguranţa traficului rutier, conduc la rănirea gravă a persoanelor implicate în astfel de evenimente rutiere.

În săptămâna 9-15 septembrie 2013, poliţiştii timişeni, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., au desfăşurat acţiuni punctuale pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere privind folosirea centurii de siguranţă pe principalele artere din municipiul Timişoara dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale.

Aceste acţiuni au avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în domeniul circulaţiei rutiere în ceea ce priveşte respectarea regulilor de circulaţie şi a normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice, precum şi asigurarea unui climat de siguranţă sporit pentru toţi participanţii la traficul rutier.

96 de poliţişti au acţionat, în medie, zilnic, aceştia aplicând 1.339 de sancţiuni contravenţionale pentru neutilizarea centurii de siguranţă şi 203 pentru folosirea telefonului mobil pe timpul deplasării fără a avea activat dispozitivul „hands free”.

Pe timpul derulării acţiunilor în teren poliţiştii au distribuit materiale informativ-preventive în scopul conştientizării participanţilor la trafic a importanţei utilizării centurii de siguranţă. Astfel de acţiuni se vor derula şi în această săptămână, pe raza întregului judeţ.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore