Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportLuptătorii M-Box Club au revenit victorioși. Corbeanu l-a învins pe Guță la...

Luptătorii M-Box Club au revenit victorioși. Corbeanu l-a învins pe Guță la puncte, Grăjdeanu şi-a făcut KO adversarul în 20 de secunde

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Aşa cum ne-au obişnuit de la o vreme încoace, sportivii antrenaţi de Miki Viel fac ravagii pe ringurile de lupte. La cea mai recentă gală la care aceştia au luat parte, „Gala Marilor Oraşe – Călimăneşti 2013”, M-Box club a fost reprezentat de campionul naţional SFC la categoria 72 de kilograme, Daniel Corbeanu, şi de colegul acestuia Cosmin Grăjdeanu, un sportiv de numai 23 de ani.

Meciul dintre Corbeanu şi Guţă a fost unul destul de echilibrat, timişoreanul reuşind să-şi ia revanşa învingând la puncte, la capătul celor trei reprize. Grăjdeanu a făcut un meci extrem de scurt, dar spectaculos şi surprinzător, reuşind să-şi facă adversarul knockout după numai 20 de secunde la primul gong al reprizei întâi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare