Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 500 de vitezomani, ARȘI la buzunare de polițiștii din Timiș, în trei zile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Între 14 și 16 aprilie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Cu această ocazie, au fost întocmite 11 dosare penale pentru infracţiuni rutiere, oamenii legii aplicând 779 de sancţiuni contravenţionale, 527 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 79 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 43 de permise de conducere, 25 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire. Au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitele legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri se vor afla în stradă, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare