AcasăStiriSocialCopilaș de 2 ani, descoperit de jandarmii timișoreni, SINGUR și DESCULȚ pe...

Copilaș de 2 ani, descoperit de jandarmii timișoreni, SINGUR și DESCULȚ pe liniile de tramvai

Descoperire stupefiantă făcută de jandarmii timișoreni vineri, 17 aprilie 2015, în jurul orei 7:00, când o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a găsit un copil pe linia de tramvai la intersecţia străzilor Joszef Preyer cu Crizantemelor din municipiul Timişoara.

Jandarmilor le-a atras atenţia faptul că cel mic era singur, desculţ şi în pijamale între liniile de tramvai. Apropiindu-se de el acesta a început să plângă fiind speriat şi dezorientat. Datorită faptului că avea doar aproximativ doi ani, jandarmii nu au reuşit să afle unde locuieşte sau cum se numesc părinţii astfel că au încercat să întrebe în zonă dacă este cineva care îl poate recunoaşte. Într-un târziu la o distanţă apreciabilă de locul unde a fost găsit copilul au văzut o poartă deschisă unde au identificat o persoană care a susţinut că este mătuşa acestuia.

Luată la întrebări aceasta a declarat că mama micuţului a plecat în grabă la cumpărături uitând să închidă uşile, cel mic fiind lăsat singur, dormind, în casă. A fost identificată şi mama acestuia care se numeşte B.A. în vârstă de 45 de ani domiciliată în municipiul Timişoara.

În urma acestui eveniment jandarmii vor lua măsurile de rigoare împotriva mamei pentru lăsarea nesupravegheată a minorului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente