Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Petrică Folică, după ce „şi-a băgat coada” în cazul vânzării unei clădiri către PSD pe preţ de nimic: Noi nu facem figuraţie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Petrică Folică, vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Timişoara a PP-DD, a declarat în conferinţa de presă de astăzi că „PP-DD nu se află în Consiliul Local al Municipiului Timişoara pentru a face figuraţie şi nici pentru a face opoziţie de dragul de a face opoziţie„.

Aprecierea sa are legătură cu votul negativ pe care Folică, membru de aproximativ o lună în Consiliul Local Timişoara, l-a acordat proiectului de hotărâre prin care o clădire impozantă din Timişoara urma să fie vândută PSD la un preţ derizoriu. „Judecând la rece şi având în vedere coada la D.N.A., cred că până la urmă am făcut un serviciu tuturor membrilor Consiliului Local Timişoara prin opunerea pe care mi-am exprimat-o în urmă cu o lună. Nu am înţeles din ce motiv votul pe care mi l-am exprimat eu a fost luat la modul personal”, a mai spus vicepreşedintele PP-DD Timişoara. Acesta consideră că în proiectul supus votului în plenul C.L.T. puteau să apară „scăpări din neatenţie” sau erori din timpul redactării acestuia. „În momentul în care toate actele sunt în regulă din punct de vedere legal, voi vota în favoarea proiectului. Eu unul voi fi vigilent şi în continuare”, a adăugat consilierul local Petrică Folică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare