Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDeputatul Ana Birchall consolidează relaţia România – SUA

Deputatul Ana Birchall consolidează relaţia România – SUA

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul a fost o reuniune aniversară a institului care, împreună cu Policy Network,  stă la baza construirii politicilor publice progresiste ce ajută statele americane în lupta împotriva crizei economico-financiare. La discuţiile din cadrul evenimentului au mai participat şi oameni de afaceri, membri din societatea civilă, experţi în politici publice şi strategii guvernamentale şi politice.

Subiectele care au fost abordate cuprind: soluţii economice şi politice pentru construirea unei clase de mijloc puternică, tratarea din punct de vedere economic a fenomenului imigraţiei, abordări structurate asupra problemei deficitelor economice, susţinerea sectorului IMM-urilor şi efectele politice ale crizei economico-financiare.

Cu ocazia participări la acest eveniment, deputatul Ana Birchall a participat şi la reuniunea membrilor Vital Voices – o organizaţie neguvernamentală care îşi propune să promoveze şi să interconecteze femeile de succes din întreaga lume.

Relaţiile bilaterale România – SUA sunt consolidate prin prisma Parteneriatului Strategic dintre cele două state, la nivel militar şi politic. Eu cred că acum este momentul să stabilim o punte de dialog foarte solidă care să stea la baza construirii unor politici publice comune, coerente şi relevante atât pentru Europa cât şi pentru America. Prin intermediul institutului de politici publice şi strategii CAP şi prin intermediul grupului Policy Network putem să lucrăm împreună, cu specialişti şi experţi din America şi din Europa pentru clădirea strategică a unui viitor mai bun atât pentru România cât şi pentru SUA” – a afirmat deputatul Ana Birchall (PSD)

Ana Birchall a fost numită anul acesta ambasador al Vital Voices Global Partnership.

Sursa foto: politico

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Letonia susține aderarea României la spațiul Schengen

a fost primit de către preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, deputatul...

Săptămâna trecută, euro a avut fluctuații mici

Dolarul a început săptămâna cu un curs de 3,5195 lei, care a reprezentat cea...

Senatul se reuneşte luni în sesiune extraordinară pentru legea privind reducerea CAS

Senatul a fost convocat în sesiune extraordinară, luni, de la ora 16:00. Conform prevederilor...