Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPing - pong la şefia IPJ Timiș. Mirescu s-a pensionat, Stoicănescu din...

Ping – pong la şefia IPJ Timiș. Mirescu s-a pensionat, Stoicănescu din nou șef

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Săptămâna şi schimbarea la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Nu mai puţin de trei oameni au condus inspectoratul în ultimul an, după numirea lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier.

În luna februarie chestorul Ion Mirescu era detașat la Bucureşti pentru a ocupa funcţia de adjunct în Inspectoratul General al Poliţiei Române. Locul acestuia a fost ocupat temporar de Dan Stoicănescu, adjunct al IPJ Timiş, fost șef al Biroului de Supravegheri Judiciare şi fost ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, originar din Lugoj. Interimatul lui Stoicănescu a fost unul scurt, acesta fiind înlocuit la şefia IPJ Timiş de Nicu Boia. În trecut Boia a condus Secţia 3 de poliţie şi Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Timiş.

La finele săptămânii trecute, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care raporturile de serviciu ale chestorului Ion Mirescu cu Ministerul Afacerilor Interne au încetat. Cu alte cuvinte, după ce a fost vreme de mai multe luni adjunct al IGPR, Mirescu s-a pensionat de la şefia IPJ Timiş. Locul acestuia a fost ocupat din nou de Dan Stoicănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare