Politistii si jandarmul care au batut doi tineri nevinovati la Timisoara vor sta dupa gratii

- Advertisement -

Anchetatorii au luat prima măsură în cazul celor trei poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş şi a unui jandarm de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş, care sunt cercetaţi de Parchetul Militar pentru purtare abuzivă şi vătămare corporală. Amintim că în 23 noiembrie doi tineri nevinovaţi au fost confudaţi de poliţiştii de la IPJ care căutau un infractor dat în urmărire internaţională şi bătuţi fără milă. Tinerii au ajuns în spital. În urma bătăii, unul din tineri a avut mai multe coaste rupte şi leziuni grave în zona splinei, iar celălalt a avut nevoie de o operație pentru a i se îndepărta splina.

Anchetatorii au dispus reţinerea celor trei poliţişti şi a jandarmului pentru 24 de ore, după ce i-au audiat atât pe ei, cât şi pe victime. Întreaga scenă a fost filmată de camere de supraveghere amplasate în zona în care a avut loc incidentul.

„Trei polițiști din cadrul I.P.J Timiș și un jandarm au fost reținuți pentru 24 de ore într un dosar instrumentat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, cu sprijinul Poliției Romane. Întrucât împotriva celor trei politisti a fost pusa în mișcare acțiunea penală, aceștia au fost puși la dispoziția inspectoratului, conform LG 360/2002 privind Statutul Polițistului.
Pentru mai multe informații va rog sa contactați Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara”,
a declarat pentru Vocea Timişului Ancuţa Morariu, purtători de cuvânt al inspectoratului de poliţie din Timiş. Cei patru vor fi prezentați în fața magistraților Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img