Polițiștii timișeni, la datorie! Câte AMENZI au dat în ziua de Paști

- Advertisement -

Pentru a garanta o întoarcere în siguranţă din minivacanţa prilejuită de Sărbătorile Pascale, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere!

Numai duminică, 12 aprilie, peste 300 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, pentru ca toţi cetăţenii să se bucure în linişte de prima zi a Sărbătorilor Pascale. Cu această ocaie oamenii legii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, 28 dintre acestea fiind pentru abateri la regimul rutier.

Între persoanele sancționate se numără doi șoferi care au băut prea mult și mai apoi s-au urcat la volan. Astfel, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au depistat un bărbat în vârstă de 60 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Cenad, având o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, colegii lor de la Deta au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani în timp ce conducea un moped pe DJ 595, în afara oraşului, având o alcoolemie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii bărbaţi au pierdut controlul vehiculelor, ieşind în afara carosabilului, răsturnându-se în şanţ. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare