Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ponta a umplut Guvernul cu rudele sale. Verişorul, fina şi finul premierului, oameni de bază la Palatul Victoria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Primul ministru, Victor Ponta, se dovedeşte a fi un bun samaritean care nu îşi uită rudele, dacă acestea dovedesc că sunt competente şi pot să-l ajute în guvernarea ţării.

Astfel, ieri, a venit la Palatul Victoria, pe postul de ministru al justiţiei, Robert Cazanciuc, vărul prin alianţă al lui Victor Ponta. El e căsătorit cu una dintre verişoarele acestuia. Dar Cazanciuc nu e singura rudă a lui Ponta din Executiv, fina lui, Ioana Pop, este vicepreşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, iar finul, Claudiu Preoteasa, e vice la Fondul de Mediu. Sursa:libertatea.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare