Ponta REFUZĂ Timișoara. Premierul vine în județul Timiș, dar nu în capitala Banatului ci la… Variaș, în SECRET!

- Advertisement -

Anunțată încă de zilele trecute, vizita premierului Victor Ponta la Timișoara s-a ”diluat”. De fapt, vizita sa nu va mai fi la Timișoara, ci în județul Timiș, totul fiind programat de la București, după cum susține purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu.

Dacă ieri Ponta trebuia să viziteze fabrica AEM din Timișoara, ceea ce nu s-a mai întâmplat, premierul vine astăzi în Timiș pentru o ședință fulger cu primarii ”roșii” din județ, dar și pentru a asista la inaugurarea celor trei noi puncte de trecere a frontierei dintre România și Serbia, situate, toate trei, pe raza celui mai vestic județ al țării.

”Speriat” de o evenetuală primire deloc prietenoasă cu care l-ar fi întâmpinat timișorenii, Ponta ar fi decis ca ședința să se desfășoare la Variaș. ”Eu am văzut la un post de televiziune. Nu am știut. Trebuia să vă informeze Prefectura, pentru că Victor Ponta a venit la un eveniment organizat de cei de la Prefectură” ne-a comunicat reprezentantul PSD.

Ieri au sosit la Timișoara, de asemenea în mare secret, Gabriel Oprea – ministrul de Interne, Mircea Dușa – ministrul Apărării Naționale și chiar șeful Poliției Române, Petre Tobă. Pentru ce? Nu știe nimeni de unde atâta desfășurare de forțe pe pământ timișorean, culmea, în pre-ziua protestului pregătit de tinerii timișoreni împotriva clasei politice și a ingnoranței Guvernului actual față de calitatea de votant a românilor din diaspora.

Mai mult decât atât, nimeni din UNPR Timiș nu știa de vizita ministrului Oprea (președintele partidului pe plan național), acesta urmând, asemeni lui Ponta, să participe astăzi la inaugurarea punctelor de trecere a frontierei spre Serbia.

Culmea este că, pentru a ”orchestra” aceste vizite ale ”capilor” Guernului, au fost aduse forțe de ordine din București, deși Timișoara nu este deloc deficitară la capitolul jandarmi, polițiști și așa mai departe!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare