În prag de faliment? CFR își vinde propriile linii de tren la FIER VECHI!

- Advertisement -

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 02.07.2014 (4 loturi), respectiv 03.07.2014 (8 loturi), ora 09.00, la sediul Bursei Române de Mărfuri (BRM). Ofertele se pot depune pentru unul sau mai multe loturi, în cadrul unui lot nefiind acceptate oferte parţiale. La licitaţiile care se vor desfăşura începând cu ora 10.00, pot participa persoane juridice române, criteriul de atribuire fiind oferta cu cel mai mare preţPreţul minim de pornire este de 335 dolari/tonă, cantitatea totală urmând a fi valorificată în 12 loturi, la BRM.

“Valorificarea deşeurilor feroase reprezintă o măsură de eficientizare a activităţii companiei, care va contribui la creşterea veniturilor proprii şi iminent la susţinerea financiară pentru alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare”,a declarat Macarie Moldovan, director general al CFR SA.

Fierul vechi care urmează a fi valorificat în 4 loturi (licitaţia deschisă din 02.07.2014), respectiv 8 loturi (licitaţia deschisă din 03.07.2014), reprezintă materiale recuperate în urma lucrărilor de reabilitare, reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare