Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalÎn prag de faliment? CFR își vinde propriile linii de tren la...

În prag de faliment? CFR își vinde propriile linii de tren la FIER VECHI!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 02.07.2014 (4 loturi), respectiv 03.07.2014 (8 loturi), ora 09.00, la sediul Bursei Române de Mărfuri (BRM). Ofertele se pot depune pentru unul sau mai multe loturi, în cadrul unui lot nefiind acceptate oferte parţiale. La licitaţiile care se vor desfăşura începând cu ora 10.00, pot participa persoane juridice române, criteriul de atribuire fiind oferta cu cel mai mare preţPreţul minim de pornire este de 335 dolari/tonă, cantitatea totală urmând a fi valorificată în 12 loturi, la BRM.

“Valorificarea deşeurilor feroase reprezintă o măsură de eficientizare a activităţii companiei, care va contribui la creşterea veniturilor proprii şi iminent la susţinerea financiară pentru alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare”,a declarat Macarie Moldovan, director general al CFR SA.

Fierul vechi care urmează a fi valorificat în 4 loturi (licitaţia deschisă din 02.07.2014), respectiv 8 loturi (licitaţia deschisă din 03.07.2014), reprezintă materiale recuperate în urma lucrărilor de reabilitare, reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Soluția anunțată de șeful CJ Timiș pentru deszăpezirea drumurilor din Timiș unde au fost contestate licitațiile

Județul Timiș nu va avea drumuri pe care nu se prestează servicii de deszăpezire,...

Trenurile care circula prin Timişoara, RUTE speciale de luni. Lista completă cu modificări

Lucrările pentru lărgirea Pasajului Popa Şapcă încep de luni. Aşa cum anunţa primarul Timişoarei,...