Eugen-Dogariu

Comuna timișeană Nițchidorf a rămas, încă de acum o săptămână, fără viceprimar. Totul s-a petrecut după ce consilierii locali l-au demis pe viceprimarul Dănuț Drăghici (PSD) din funcția pe care o deține de mai bine de șase ani (un mandat și jumătate) în cadrul Primăriei, urmând ca astăzi să propună, și foarte posibil să numească, un ”analfabet penal”, așa cum l-a catalogat chiar Drăghici pe Costică Dima (UNPR), cel care are toate șansele să fie instalat în funcția de ”vice”.

Pe fir a intrat și Prefectura, acolo unde Drăghici s-a ”plâns” că în ședința în care el a fost demis și nu doar atunci, consilierii locali recurg la diferite ilegalități. ”Dacă ne referim la schimbarea viceprimarului, am vorbit cu colegii mei și s-a respectat procedura legală. S-a făcut referat, nu știu ce scrie în el, e adevărat, dar fostul viceprimar mi-a arătat referatul și spune că tot ce scrie în el sunt minciuni, însă nu pot eu să-mi dau seama dacă e așa sau nu. Din punct de vedere procedural consilierii au respectat procedura legală. Au întocmit referat, a fost pus pe ordinea de zi, s-a făcut vot secret, deci totul a fost respectat” a declarat pentru Vocea Timișului, prefectul Eugen Dogariu.

Reprezentantul Guvernului în județ cunoaște mai multe aspecte ale situației din Nițchidorf, motiv pentru care a decis ca la ședința de astăzi să trimită un reprezentant al instituției pe care o conduce, pentru a asista la investirea noului viceprimar. ”Știu că sunt probleme, există procese! Sunt probleme legate de fondul funciar, de locuințe sociale. Eu am dat aceste materiale colegilor mei și în funcție de constatările pe care le fac ei vom face un control mai mare acolo. Azi e ședință pentru numirea noului viceprimar, iar primarul de acolo ne-a solicitat să trimitem un om din partea Seviciului Contencios și va merge cineva, vom trimite un om. I-am semnat și delegația și va merge la ședință” a adăugat Dogariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.