Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nițchidorf se pregătește să pună un ”om foarte slab pregătit” ca viceprimar. Ce spune fostul ”vice” Dănuț Drăghici

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

7 consilieri dintr-un total de 11, de la UNPR, PDL și PNL, au semnat un referat prin care cereau demiterea viceprimaului comunei Nițchidorf, din motive fără nicio logică. Dănuț Draghici (PSD), căci despre el este vorba, este acuzat de faptul că nu și-a îndeplinit unele sarcini care, culmea, nu-i sunt menționate în fișa postului și nici nu i-au fost delegate de către primarul comunei, Ioan Mașcovescu (tot PSD).

”M-au acuzat că nu mă ocup de iluminatul public din localitatea Duboz, localitate ce aparține comunei și de care eu răspund. Eu tocmai am depus, nu cu mult timp înainte, referatul prin care ceream la rectificarea de buget 30.000 de lei pentru inluminatul public și am demonstrat asta. Eu pot să documentez totul cu acte, nu cu vorbe. Mi s-a mai reproșat că nu urmăresc prezența la muncă a funcționarilor din primărie. Eu nu am astfel de atribuții, șeful unei instituții ca primăria este primarul! M-au mai acuzat că nu mă ocup de echipa de fotbal, de baza sportivă, în condițiile în care de 10 ani țin echipa asta de fotbal. Ca jucător, ca antrenor și chiar ca sponsor. Sunt acuze aduse pe care nu le pot dovedi” spune fostul viceprimar de la Nițchidorf.

Acesta este convins de faptul că oamenii din comună sunt de partea sa, fiind mai tânăr și cu ambiții mari față de locul în care locuiește. ”Oamenii tineri știu ce-am făcut eu în Nițchidorf. Chiar și de joi încoace, deși am fost schimbat din funcție, am supravegheat lucrările pe care le am pe raza comunei. Sunt lucrări de împodobirea și iluminarea comunei de sărbători, chiar azi a sosit firma care se ocupă de asta. Supraveghez lucrarile de infrastructură, poduri și podețe, curățarea șanțurilor. Mai e un proiect în derulare la grădiniță, de reamenajare, unul pentru încălzirea centrală a Căminului Cultural, deci lumea de aici știe de ce sunt eu în stare” spune Drăghici.

Pe postul său va fi propus, cu șanse mari de a ajunge viceprimar, Costică Dima (UNPR), un fost milițian și mai apoi polițist, funcție din care a ”zburat” după ce s-a ales cu dosar penal pe motiv că ar fi bătut o femeie în piața de la Tormac. După ce-au auzit superiorii săi, ”omul legii” a fost ”plimbat” pe la mai multe posturi de Poliție din județ, incidentul având loc în urmă cu doar câțiva ani. Bărbatul a ajuns la un ”acord” cu femeia pe care a maltratat-o și i s-a dat neînceperea urmăririi penale.

”Dima este susținut de cel puțin 6 dintre cei 7, care au semnat referatul prin care au solicitat demiterea mea. Ce e mai grav e faptul că în ședința publică trecută, în care eu eram președinte de ședință, l-au adus pe un domn Maier, pe post de reprezentant al Prefecturii Timiș. Am fost zilele acestea la domnul prefect și știți ce mi-a zis? Nu există așa ceva!” specifică fostul ”vice” de la Nițchidorf, care mai susține că el face acum demersuri pentru ca lumea din comună, care nu-l vrea pe Dima, să nu aibă de suferit datorită tupeului de care acesta dă dovadă, chiar dacă este ”foarte slab pregătit”, așa cum însuși Drăghici îl caracterizează.

Având calitatea de consilier local la această dată, Dima ar fi întocmit o listă a familiilor cu probleme sociale, listă pe care apăreau opt nume. ”Făcând parte din comisie, a făcut referat în numele lui și a cerut să i se acorde, familiei poziționate pe locul șase de pe listă, locuința șefului Postului de Poliție. Culmea e că acești consilieri au votat în majoritate, ceea ce e extrem de grav, iar eu am de gând să fac sesizare, la toate forurile, pentru abuz în serviciu. Mai interesant e că persoana menționată pe locul șase în acea listă, este considerată un caz social, iar omul conduce un Mercedes” ne șochează fostul viceprimar din Nițchidorf, care susține că acest ”caz social” are un singur copil, în timp ce familia de primul loc de pe listă are 10 copii, a doua are opt copii, al treilea are trei sau patru, al patrulea are doi copii, iar pe locul cinci se găsește o familie care a sesizat inclusiv Prefectura că a stat într-o casă cu chirie de unde a fost scos în stradă, acum în prag de iarnă.

Rămâne de văzut ce se decide astăzi în ședința de plen în cadrul Consiliului Local din Nițchidorf.

Foto:panoramio.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore