Scandal la CJ Timiș. Un consilier județean a cerut DEMISIA lui Bojin. Președintele se ascunde după ”o zi de doliu” VIDEO

- Advertisement -

Plenul Consiliului Judeţean Timiş a adus un nou episod de ”circ” pentru asistență. Întrunirea consilierilor județeni a fost ”perturbată” de momentul în care consilierul județean Marius Tiberiu Martinescu (PNL, ex-PDL) i-a solicitat președintelui CJ Timiș, Titu Bojin (PSD), să-și dea demisia, după ce, în urmă cu câteva zile, cel din urmă a fost pus sub acuzare și cercetat de Direcția Națională Anticorupție sub control judiciar, pentru mai multe capete de acuzare, printre care luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

Martinescu a solicitat ca președintele CJ Timiș să nu mai aibă drept de semnătură pe parcursul acestei luni, perioadă în care se află sub control judiciar, însă propunerea sa nu a fost ”apreciată” de Bojin. ”Credibilitatea poate fi dată doar într-o anumită situaţie în care instanţa ar fi spus altceva. Vreau să vă informez că, dacă din tot ce se pune în discuţie legat de semnarea unor contracte, CJT nu a semnat niciunul. Vă informez pe toţi şi poate că e bine că aţi ridicat această problemă. Nu a semnat niciun contract şi nu are nicio implicare în semnături ale cuiva sau contracte care s-au derulat, pe care le-aţi văzut acolo. Problema este foarte clară (…) Nu am interdicţie să semnez acte” a spus președintele Consiliului Județean.

Același consilier local l-a acuzat pe Bojin că este pentru prima dată când cineva a reușit să ducă instituția județeană în break news-ul televiziunilor naţionale. ”Singurul lucru pe care îl puteţi face în favoarea timişenilor, al dumneavoastră personal şi al nostru, al celor care suntem încă în Consiliul Județean este să vă daţi demisia” a solicitat Martinescu, moment în care Bojin a recurs la ”texte emoționale”. ”Mai aveți ceva, domnule Martinescu?” a întrevat Bojin, ”Nu, mulțumesc!”, a fost răspunsul lui Martinescu, după care Bojin a răbufnit: ”Poate mai aveți din răbufnirile astea, ca să le încheiem, având în vedere că astăzi e zi de doliu și că vom merge împreună în sala de festivități, alături de revoluționari. Dacă totuși mai aveți intervenții, cei care considerați că sunteți porniți, vă rog să o faceți ca să putem să ne derulăm ședința în condiții normale și după aceea să mergem în partea cealaltă să comemorăm pe cei care și-au dat viața acum 25 de ani”.

Propunerea lui Martinescu nu a întrunit numărul minim de voturi necesare pentru a fi introdusă pe ordinea de zi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=my6CFIhmgzU&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

”Aș da zile de la mine”, în FINALĂ! Timișoreanca Cristina Bălan, la un pas de Vocea României VIDEO

Peste 1,2 milioane de români au privit vineri seara...

Primarul Koller – vilele şi moşia sa din „Paradisul Verde” de la Icloda, fără autorizaţii FOTO

Așa cum v-am "povestit" încă din "episoadele" trecute, primarul...

Cartierele vechi ale Timişoarei, temelia oraşului modern de azi

Sub denumirea de Maierele Române cartierul ia fiinţă în jurul...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare