În premieră, toamna aceasta, în cele două pieţe centrale ale Timişoarei, peste 20 de instituţii vă aşteaptă cu standuri, utilaje, demonstraţii specifice, muzică şi teatru. Deschiderea oficială a pavilioanelor va avea loc la ora 10, în paralel cu un spectacol oferit de Casa de Cultură a Municipiului, pe scena amplasată în Piaţa Unirii.La ora 11, pe scena centrală, vor urca primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi primarul oraşului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor spectacole de teatru ale  Teatrului pentru Copii şi Tineret MERLIN şi Teatrului  Maghiar de Stat „ Csiky Gergely”, un moment artistic al Casei de Cultură a Studenţilor, un concert al Fanfarei Garnizoanei Timişoara şi un concert rock al trupei Desant.

Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de Naţiunile Unite ca o amplă desfăşurare de forţe, la care participă instituţiile de însemnătate publică.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.