Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prima ediție a Zilei Serviciilor Publice

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În premieră, toamna aceasta, în cele două pieţe centrale ale Timişoarei, peste 20 de instituţii vă aşteaptă cu standuri, utilaje, demonstraţii specifice, muzică şi teatru. Deschiderea oficială a pavilioanelor va avea loc la ora 10, în paralel cu un spectacol oferit de Casa de Cultură a Municipiului, pe scena amplasată în Piaţa Unirii.La ora 11, pe scena centrală, vor urca primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi primarul oraşului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor spectacole de teatru ale  Teatrului pentru Copii şi Tineret MERLIN şi Teatrului  Maghiar de Stat „ Csiky Gergely”, un moment artistic al Casei de Cultură a Studenţilor, un concert al Fanfarei Garnizoanei Timişoara şi un concert rock al trupei Desant.

Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de Naţiunile Unite ca o amplă desfăşurare de forţe, la care participă instituţiile de însemnătate publică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare