Primarul Robu a anunțat când se termină lucrările la Pasajul Popa Șapcă și pe străzile conexe

Date:

Luna decembrie vine cu vești bune din partea municipalității timișorene pentru șoferii care se plâng că traficul din oraș este unul infernal. Primarul Nicolae Robu a făcut o nouă promisiune legată de deschiderea traficului pe toate benzile de sub pasajul Popa Șapcă. De când se vor deschide, dar și ce operații mai sunt de făcut, aflați mai jos.

„La Popa Șapcă se lucrează acum la următoatele operații. Pe bulevardul Antenei pe partea dinspre Practiker s-a turnat primul strat de asfalt. Tehnologia de asfaltare acolo prevede trei straturi de asflat. În același timp, altă echipă a lucrat vizavi pe partea dinspre parcarea de la mall la fundația gardului despărțitor de proprietatea privată. Pe Demetriade sunt pe terminate operațiile legate de introducerea în subteran a acelei mulțimi de rezervoare uriașe în care va fi pompată apa în cazul ploilor abundente (…) dar alături se lucrează acum la stația de pompare a apei. Tot pe Demetriade, în partea dinspre Baader, se fac ultimele operații în ceea ce privește rețelele de utilități. Pe de altă parte, se lucrează la realizarea zidurilor verticale pe partea dinspre penitenciar. Ați văzut dacă ați fost prin zonă că o bună parte din zid a fost făcută. Pe partea cealaltă încă nu e turnat nimic din zid, dar e în bună măsură armătura. Astea vor fi operațiunile prioritare în zilele următoare. (…) Deci în jurul datei de 1 decembrie, posibil mai devreme dacă vremea va fi impecabilă, dar eu zic să ne așteptăm după, pe la mijlocul lunii decembrie ca să fim realiști, vom da în folosință și pasajul Popa Șapcă cu toate cele șase benzi pe sub pod, fără concesii la standarde și patru benzi pe Popa Șapcă și pe Bulevardul Antenei”, a explicat Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare