Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pentru ce va fi folosit trotuarul de jumătate de metru de la Pasajul Jiul. Explicația lui Robu

- Advertisement -

Marea reabilitare a Pasajului Jiul a venit cu o surpriză neplăcută pentru pietonii și bicicliștii din Capitala Banatului. Deși primarul Nicolae Robu a dat asigurări în repetate rânduri că pe ambele părți vor exista piste de biciclete și trotuare, pe partea dinspre gară, lățimea trotuarului este de numai jumătate de metru.

„Partea dinspre gară nu a avut trotuar și nu este prevăzută cu trotuar și pistă de biciclete de uz comun. Pentru că s-a păstrat peretele principal al culeei vechi, altminteri costurile ar fi fost mult mai ridicate, spune proiectantul, și s-a avut în vedere următorul lucru, dar vedeți, nici eu nu intru în detaliile acestea tehnice de la nivel de proiect. (…) Procedându-se așa, pe partea aceea, a fost prevăzut un trotuar mic de uz tehnic, dar care după părerea mea (…) și nici nu mi-am închipuit că cineva ar vrut să fie folosit restrictiv. După părerea mea, poate fi folosit ca un trotuar obișnuit pentru pietoni. Pista de biciclete și trotuar sunt pe partea cealaltă, prin culeea nouă, unde lățimea este de trei metri și pe acea porțiune este și trotuar, și pistă de biciclete. (…) Este avut în vedere să se facă reabilitarea pasajului pietonal dintre Jiul, cel pe care l-am pus în uz doar cu o cosmetizare. Se va face o reabilitare și va fi pe acolo o pistă de biciclete ca lumea și trotuar pentru pietoni ca lumea”, a explicat primarul Robu astăzi.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore