Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO-VIDEO Protest al taximetristilor din Timisoara. Taximetristii merg spre locuinta primarului Robu

- Advertisement -

Protest al taximetriştilor din Timişoara, astăzi, în parcarea de lângă Clubul Heaven. Aproape 50 de şoferi s-au strâns, în jurul orei 15, pentru a protesta împotriva companiei UBER, care, spun ei, le fură clienţii. Şoferii companiilor de taxi din Timişoara sunt nemulţumiţi de faptul că angajaţii UBER nu sunt nevoiţi să plătească taxe la fel de mari pentru activitatea pe care o desfăşoară. Taximetriştii mai susţin şi că angajaţii UBER nu au autorizaţii şi că aceştia practică tarife mici pentru că nu plătesc taxe.

Acţiunea de astăzi vine ca urmare a scandalului din noaptea trecută când şoferii UBER şi mai mulţi taximetrişti s-au bătut şi s-au urmărit cu maşinile prin oraş. Spiritele au fost calmate doar cu ajutorul intervenţiei mascaţilor şi a jandarmilor de la Gruparea Mobilă.

În jurul orei 15:20, cei aproape 100 de taximetrişti ieşiţi la protest au plecat înspre zona Soarelui, acolo unde locuieşte primarul Nicolae Robu. Aceştia speră că edilul va inzerzice activitatea UBER în Timişoara. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi poliţiştii, care au cerut ajutorul colegilor lor de la Rutieră.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q7YrCIioZXM&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore