Punctul lui Nuno Claro! Portarul timişorean a fost erou în Petrolul Ploieşti 0-0 Poli Timişoara. Încă un eliminat în tabăra bănăţenilor

- Advertisement -

Modificări peste modificări şi experimente mai ceva ca într-un laborator în lotul lui Şunda. Tehnicianul polist nu a avut la dispoziţie o jumătate dintre titularii echipei şi totuşi a încropit un prim „11” mai tare decât „autobaza” lui Cârţu. Cu un Petrovic pe postul de fundaş dreapta şi Claudiu Belu la mijloc, timişorenii nu au contat aproape deloc în atac, însă din partea ploieştenilor numai cine n-a vrut n-a tras spre poarta lui Nuno Claro.

Repriza secundă a început tot în favoarea gazdelor, care nu au reuşit să „înţepe” plasa lui Claro din nicio poziţie. De departe cea mai importantă fază a jocului a avut loc în minutul 69, când Petrovic a faultat în care, iar „centralul” a indicat punctul cu var la o fază discutabilă. Dore trage de la 11 metri, dar Nuno Claro face ca tabela de pe „Ilie Oană” să rămână la cota 0 în dreptul ambelor formaţii. Petroliştii lui Contra s-au năpustit în atac, însă finalizarea ploieştenilor a lăsat mult de dorit, surpriza fiind aproape de a fi produsă de oaspeţi, care au avut şansa deschiderii scorului, dar Belu nu a nimerit „ţinta”. Altă fază cu adevărat importantă s-a petrecut în minutul 82, când Keita fost „cadorisit” cu cel de-al doilea cartonaş galben, pentru proteste, şi implicit pe cel roşu, fiind trimis imediat la cabine, alb-negrii fiind nevoiţi să joace până în minutul 96, atât cât a durat partida, în 10 oameni.

Petrolul Ploieşti: Pecanha, Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme, Romario, De Lucas (min. 80 – Morar), Boudjemaa (c), Albin (min. 39 – Walterz), Teixeira (min. 62 – Camara), Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

Poli Timişoara: Nuno Claro (c), Petrovic, Scutaru, Şeroni, Nicola, Belu, Trandu, Bărbuţ (min. 74 – Popovic), Keita, Nanu (min. 81 – Bălace), Szekely (min. 61 – Furtado). Antrenor: Aurel Şunda.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare