ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Puștii lui Poli, principalii ”pioni” ai Selecționatei Banatului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 25 noiembrie 2014, în localitatea Tărlungeni a avut loc o acțiune de verificare pentru Centrele de Excelență ale FRF. Copii chemați să participe la această acțiune sunt născuți în anul 2000. Mini-turneul a constat în șase jocuri între selecționate regionale, anunță site-ul oficial al celor de la Poli Timișoara.

În echipa Banatului și-au făcut loc nu mai puțin de șapte copii de la Poli: portarul Ionuț Rus, fundașii Petre Ciurescu și Raul Popa, mijlocașii Denis Casian și Patrik Peter, atacanții Vlad Chera și Raul Bonda.

Selecționata Banatului a trecut de echipa similară a Ardealului cu 2-0, unul dintre cele două goluri fiind marcat de polistul Peter din penalty. Echipa Vestului a pierdut partida disputată împotriva unei selecționate comune a Bucureștiului, Piteștiului și Galațiului, scor 0-1. În ultimul meci al mini-turneului selecționata Banatului a învins cu 3-0 Oltenia, unul dintre goluri fiind reușit de atacantul polist Chera.

Foto:acspoli.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore