Complexul-Rutier-Michelangelo-a-fost-INAUGURAT-cu-un-gard-ORIBIL-care-delimitează-spațiul-verde-1

Restricții de trafic pentru șoferii timișoreni. Aceștia nu vor mai putea circula prin Pasajul Michelangelo de vineri și până duminică. De luni se va închide circulația în Pasajul Jiul și vor fi amenajate noi rute în zonă pentru conducătorii auto.

Pasajul Michelangelo se va închide vineri, 29 iulie 2016, până în seara zilei de duminică, 31 iulie 2016, pentru lucrări de întreținere. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, a fost aleasă această perioadă deoarece este una cu trafic mai scăzut.

„Având în vedere că în această perioadă de vară traficul rutier este mai scăzut în oraş, Comisia de circulaţie a aprobat închiderea temporară a circulaţiei rutiere prin pasajul Michelangelo pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere: decolmatarea gurilor de scurgere, verificarea şi curăţarea cuvei staţiei de pompare, întreţinerea pompelor de evacuare, verificarea tencuielii de protecţie a pereţilor de placare, refacerea marcajelor etc. Traficul rutier va fi reluat la finalizarea lucrărilor, în cazul în care acestea se vor termina mai repede decât duminică seara”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Luna august aduce noi restricții de circulație pentru șoferi. Pasajul Jiul va fi închis complet pentru minim două săptămâni, pentru ca firma care se ocupă de lărgirea acestuia să continue lucrările demarate în zonă. Șoferii vor avea la dispoziție o rută alternativă.

„Începând de joi, 28 iulie 2016, sensul de mers de pe str. Coriolan Brediceanu, care în prezent este de la Piaţa 700 spre Calea Circumvalaţiunii va fi modificat, urmând ca sensul de mers să se deruleze de la Circumvalaţiunii înspre Piaţa 700. Circulaţia pe strada Coriolan Brediceanu se va desfăşura pe două benzi de circulaţie până la intersecţia cu str. Iosif Nemoianu şi pe o bandă de circulaţie de la str. I. Nemoianu până la str. Paris. Strada C.Brediceanu, pe tronsonul cuprins între străzile 9 Mai şi Paris, va avea sensul de circulaţie neschimbat, dinspre 9 Mai spre Paris”, au explicat reprezentanții Primăriei Timișoara.

Tot de joi, 28 iulie 2016 vor intra în vigoare restricţiile rutiere din zona Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” (Piaţa Regina Maria). Astfel, relaţia Centru/Catedrală-Nord nu se va putea efectua prin Piaţa Regina Maria (Spitalul de copii- Republicii-Pasajul Jiul), ci numai prin Piaţa Regina Maria(Spitalul de copii)-Piaţa 700. Relaţia Catedrală (Centru)-Spitalul de Copii va fi utilizată strict pentru deservirea spitalului şi se va efectua pe amplasamenul liniilor de tramvai, au mai transmis reprezentanții municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here