Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRobu crede că pentru PSD grija pentru infractori a devenit "prioritate naţională"....

Robu crede că pentru PSD grija pentru infractori a devenit „prioritate naţională”. Ce spune despre proteste

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Protestele de stradă din Timişoara sunt autorizate până la sfârşitul acestei luni, a anunţat astăzi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a promis că la fel ca zilele trecute va ieşi în stradă pentru a manifesta împotriva OUG adoptate de guvernul Grindeanu, prin care se schimbă Codul Penal.

„Este de la Revoluţie încoace pentru prima dată când se strâng în pieţe, pe străzi în marile oraşe ale României şi în din ce în ce mai multe oraşe ale României practic spontan, pentru că nu există o forţă organizatorică, ci doar îndemnuri de venire la proteste făcute online, se strâng atât de mulţi cetăţeni.Este de subliniat că aceşti cetăţeni în marea lor majoritate tineri, dar am întâlnit şi vârstnici la protestele din Timişoara nu vin pentru salarii mai mari sau pentru vreun câştig de natura materială. Ei protestează pentru că sunt precoupaţi de societatea în care vor să trăiască pentru că nu s-a planificat să plece din ţara asta. (…) Eu sunt solidar cu cetăţenii României nemulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat. (…) Este inadmisibil ca după ce ai obţinut puterea cu un suport considerabil să exerciţi puterea în această manieră cum o face PSD. Este inadmisibil să faci prioritate naţională maximă din grija pentru infractori. Atitudinea sfidătoare a PSD este clarificată şi de faptul că adoptatea ordonanţei şi aprobarea celor două proiecte s-a făcut noaptea”, a explicat primarul Timişoarei. Acesta s-a declarat mulţumit de anunţul făcut de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, cu privire la atacarea la CCR a OUG care a scos sute de mii de români în stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...