AcasăStiriSocialProtest împotriva graţierii, la Timişoara: "Abrogaţi şi plecaţi", cer mii de timisoreni...

Protest împotriva graţierii, la Timişoara: „Abrogaţi şi plecaţi”, cer mii de timisoreni din Piaţa Victoriei. UPDATE 20.000 de protestatari

O nouă seară sub semnul protestelor la Timişoara, unde, din nou, oamenii au ieşit în stradă pentru a manifesta împotriva guvernului Grindeanu, care a adoptat o OUG de modificare a Codului Penal. Din stradă se scandează, la fel ca şi ieri „Abrogaţi şi plecaţi”, „Jos guvernul” sau „Timişoara cere fără graţiere”.

Amintim că ieri nu mai puţin de 20.000 de oameni au ieşit în stradă împotriva guvernului. După două ore de stat în Piaţa Victoriei, manifestanţii au mers prin zona Dacia, Aradului şi Torontalului. Revenirea în piaţă a avut loc în jurul orei 22:30. Timişorenii au protestat şi astăzi în faţa Prefecturii Timiş, acolo unde însă nu au ajuns mai mult de 50 de manifestanţi.Astăzi, premierul Sorin Grindeanu a anunţat că nu renunţă la controversata ordonanţă. Adunarea pentru această seară s-a dat de la ora 18 în Piaţa Victoriei, iar la apel au răspuns deja 20.000 de oameni, iar numărul participanţilor este în creştere. „Să vă fie frică, ţara se ridică”, le transmit aceştia guvernanţilor. La fel ca şi ieri, manifestanţii au plecat în marş înspre Bulevardul Take Ionesu – Prefectura Timiş şi înapoi în Piaţa Operei. Primarul Nicolae Robu s-a aflat şi astăzi printre protestatari. Un nou protest a fost anunţat pentru mâine, de la ora 19, în aceeaşi locaţie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente