Robu dă asigurări: Am vorbit cu Iancu, ultimul pas pentru palmares și culori, în curând, la Poli (ACS evident)!

- Advertisement -

Nicolae Robu a anunțat vineri seara că a discutat din nou cu Marian Iancu în vederea definitivării aducerii palmaresului și a culorilor alb-violet înapoi la Poli Timișoara… ACS Poli Timișoara, pentru ca trupa antrenată de Vali Velcea să poată evolua în sezonul viitor al Ligii I în culorile tradiționale.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu încearcă să se țină de cuvânt, la fel cum el la rândul său speră că o va face și Marian Iancu.

Cei doi au discutat telefonic vineri seară, după cum anunță edilul timișorean pe Facebook, iar pasul următor, și ultimul, în revenirea palmaresului și culorilor alb-violet pe Bega urmează să fie făcut cât mai curând, iar fanii să se poată bucura din nou de echipa care îi va reprezenta în Liga I chiar din această vară.

”VESTE BUNĂ -Completare la postarea <<Suntem în Liga 1 !!!>>” și-a început Robu postarea de pe celebra rețea de socializare. ”Astăzi am avut o discuţie telefonică cu dl. Marian Iancu şi dânsul mi-a reiterat promisiunea că vom face cât de curând şi pasul 2 -ultimul !- legat de aducerea palmaresului şi culorilor la noua Poli (ACS, evident), fundamentat pe acordul tripartit în acest sens semnat în decembrie între noi reprezentanţii ACS Poli Timişoara, reprezentantul SC Politehnica Timişoara SA (dl. Marian Iancu) şi reprezentantul AFC Politehnica Timişoara (dl. Viorel Boiţ)” a adăugat edilul-șef al Timișoarei.

”Deci, în curând: Noua Poli Liga I va deţine de drept sportiv şi de drept civil palmaresul istoric al fenomenului Poli şi exclusivitatea asupra culorilor alb-violet. Hai Poli!” și-a încheiat Robu postarea de pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img