„Sânnicolau Mare, oraș sănătos” – deviza sub care se va desfășura sărbătoarea de pe Aranca. Ce spune primarul Dănuț Groza

0
719

„Sânnicolau Mare, oraș sănătos” este sloganul sub care debutează, începând de astăzi, zilele orașului Sânnicolau Mare. Încă dinainte cu câțiva ani, administrația locală a urmărit să promoveze sportul de masă pentru copii, adulți și seniori. Se pare că, pe lângă clubul sportiv Unirea din localitate, inițiativei i s-au alăturat o echipă de kangoo jumps formată din reprezentate a sexului frumos din oraș, care vor susține o demonstrație pe scena Teatrului de Vară, acolo unde astăzi vor urca interpreții de muzică populară.

Dacă echipa de fotbal va evolua astăzi de la ora 17, pe teren propriu, în fața Muraniului, într-un meci care va conta pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a, în sportul de pe semicerc gruparea de „Old Boys” a Sânnicolaului va face o demonstrație mâine, într-un patrulater alături de similarele Aradului, Orșovei și a maghiarilor din Oroshaza. De asemenea, împătimiții pescuitului vor avea parte de un concurs la balta Buciuman, iar seara vor fi premiați sportivii cu rezultate în ultimul an.

„Am pregătit un program de calitate, care să cuprindă cele mai diverse gusturi muzicale și am avut în vedere lărgirea perspectivei culturale a orașului. Invităm publicul din Timișoara, Arad și din vecinătatea orașului nostru să ni se alăture pentru a se bucura de un spectacol desăvârșit alături de sâmnicloșeni. Sunt mândru că în cadrul Zilelor Orașului vom lansa campania <<Sânnicolau Mare, oraș sănătos>>, deoarce sănătatea înseamnă mai mult decât vindecarea unor boli deja existente sau internarea în spital. Un sistem corect și eficient de sănătate pune accent pe prevenția și eliminarea cauzelor care provoacă boală”, a spus Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Campania din anul acesta este a șasea inițiativă a Primăriei. Din 2010 până în momentul actual au fost promovate, pe rând, curățenia și mediul curat, spiritul antreprenorial și competiția economică, strategia de dezvoltare ca pol regional, tradiția și cultura, dar și apartenența la marea familie europeană.

Pe tot parcursul celor trei zile de sărbătoare accesul publicului la concerte și activități va fi gratuit.

Spune-ţi opinia civilizat!