Aniversarea a douăzeci de ani de la înfiinţarea specializării „Comunicare Profesională” are o însemnătate deosebită pentru istoria recentă a Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării. „În peisajul educaţional al Universităţii Politehnica Timişoara, Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării este prezentă prin două direcţii principale: asigurarea disciplinelor de specialitate în cadrul specializărilor de licenţă şi master ale facultăţii respectiv asigurarea disciplinelor de limbi străine şi comunicare în cadrul specializărilor cu profil tehnic ale universităţii”, a precizat conf. dr. Mirela Pop, Decanul facultăţii.

Programele de studii coordonate de Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării îşi au originea în specializările de scurtă şi lungă durată iniţiate pe parcursul a douăzeci de ani: Comunicare profesională (1993 – 2001), Administraţie publică (2001 – 2009), Comunicare socială şi relaţii publice (2003 – 2005), Comunicare şi relaţii publice (2005 – prezent), Traducere şi interpretare (2008 -prezent), Comunicare, relaţii publice şi media digitală (2011 – prezent).

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.