Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSărbătorile de Paști aduc bani la bugetul local. Polițiștii au dat amenzi...

Sărbătorile de Paști aduc bani la bugetul local. Polițiștii au dat amenzi de 110.000 lei. Vezi pentru ce!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ieri, 18 aprilie, peste 200 de poliţişti din cadrul serviciilor de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră şi poliţiei transporturi au acţionat pe raza judeţului Timiş, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

Astfel, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergătoare Sărbătorilor de Paşti, au fost verificaţi 47 de agenţi economici şi aproape 200 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni şi au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoare totală a sancţiunilor se ridică la peste 110.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 3.000 de lei (produse de panificaţie, legume, carne şi produse din carne).

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în cursul zilei de astăzi, împreună cu specialişti de la alte instituţii cu atribuţii de control specifice activităţilor desfăşurate în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...