Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSoluții verzi pentru protejarea mediului și Expo bio, în week-end, la IULIUS...

Soluții verzi pentru protejarea mediului și Expo bio, în week-end, la IULIUS MALL

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
În week-end, clienţii IULIUS MALL Timişoara veniţi la cumpărături sunt invitaţi să participe la două evenimente dedicate stilului de viaţă eco şi consumului de produse verzi non-alimentare.

Vineri, 15 martie, persoanele care doresc să protejeze mediul înconjurător şi să afle mai multe informaţii despre produsele verzi non-alimentare sunt invitate la evenimentul „Green Pro”, care va avea loc la ora 18.00, în food court Almondo. Participanţii vor primi materiale informative, pliante şi broşuri şi vor viziona un documentar despre beneficiile pe care le aduce consumul de produse verzi, atât asupra costurilor de întreţinere, cât şi asupra naturii. Invitaţii speciali sunt muzicienii de la Playlist Band.

Acţiunea este organizată de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în calitate de beneficiar coordonator al proiectului „Promoting Green Products” – „Promovarea Produselor Verzi”, finanţat de Comisia Europeană prin programul LIFE+. Evenimentul de la IULIUS MALL face parte dintr-o campanie amplă de conştientizare destinată informării consumatorilor şi producătorilor asupra produselor eco-prietenoase şi a creşterii preferinţei populaţiei pentru produsele verzi, prin demonstrarea avantajelor, financiare şi de mediu.

De vineri, 15 martie, până duminică, 17 martie inclusiv, demisolul IULIUS MALL va fi gazda a circa 40 de participanţi la târgul EXPO BIO. Cei interesaţi de beneficiile produselor naturale şi organice, fără aditivi sau chimicale, vor găsi la târg o gamă completă de articole de alimentaţie, produse apicole, întreţinere corporală, make-up, produse de curăţenie, aparatură de uz casnic, produse naturiste, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături...

Expozitie internationala si concurs la Iulius Mall. Puteti admira peste 100 de pisici din toate rasele

Weekend special pentru iubitorii de pisici din Timişoara. Peste 100 de feline din toate...

Trafic restricţionat în jurul Iulius Mall, până la finalul verii. Cum se va circula prin zonă

Veşti proaste pentru şoferii care au drum des prin zona Iulius Mall. Conform unei...