Sorin Grindeanu, PSD: „Traian Băsescu este actualul șef a lui Nicolae Robu”

- Advertisement -

Prezent la o conferință de presă PSD alături de Florin Bîrsășteanu, candidat pentru Colegiul 3 și de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea,  Sorin Grindeanu l-a îndemnat pe Nicolae Robu, primarul Timișoarei, să nu mai facă declarații legate de campania electorală din 2012, atunci când PNL și PSD au candidat împreună. Astfel, deputatul social-democrat consideră că Robu a ajuns primar fără a avea la activ nici măcar o zi de campanie.

„Eu am tot sperat că domnul primar va evita să vorbească despre campania electorală din 2012, pentru că Robu a ajuns primar fără o zi de campanie, am sperat că va avea decența să nu vorbească despre ce înseamnă campania electorală din 2012. Nicolae Robu să nu uite că este primar USL, buletinul de vot a fost USL, nu a fost PNL”, este de părere Grindeanu.

Mai mult, după vizita lui Traian Băsescu la Timișoara, Grindeanu susține că actualul șef al edilului de pe Bega este președintele României. Pesedistul a ținut să compare relația lui Băsescu cu Elena Udrea cu legăturile pe care le are Robu cu consiliera sa personală de la Primărie, Sanda Greblă, a cărei legături  cu firma SC Biogerm SRL i-ar fi facilitat lui Cristian Petițoiu, (acționarul principal la firma menționată) câștigarea licitației pentru închirierea sălii de fitness și de culturism de la Sala Olimpia.

„Robu a spus că mai confortabil ar fi să discute cu doamnea Udrea, nu mă miră această declarație, deoarece se simte mai confortabil cu doamna Udrea, mai ales după vizita lui Traian Băsescu de acum cinci zile, actualul șef a lui Robu. Vad că pe cei doi îi aproprie anumite chestiuni care țin de doamne consiliere sau de foste doamne consiliere. Mă astept ca în campania electorală din 2016 să îl văd pe pe domnul Robu îmbrăcat cu un trening alb băgat în șoseste ca să facă lobby pentru un actual consilier al primarului care câștigă spații care țin de primărie, vedeți cazul Sala Olimpia”, a încheiat Grindeanu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare