Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Valeriu Zgonea, atac la primar: „Robu a ales Fenechiu, noi am ales românii”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Declarațiile recente ale lui Nicolae Robu, cum că i-ar fi rușine cu Radu Mazăre și cu foștii aliați, l-au supărat pe Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților. Aflat într-o vizită la Timișoara, Zgonea a ținut să îl întrebe, indirect, pe edil dacă nu îi este rușine cu Relu Fenechiu și cu Radu Rușanu. Vă reamintim că Fenechiu, fost ministru al Transporturilor din partea PNL, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul, acuzat de complicitate la abuz în serviciu. La rândul lui, penelistul Rușanu a fost trimis luna trecută în judecată, în dosarul de corupție în care a fost implicată Autoritatea de Supraveghere Financiară.

„Radu Mazăre a fost ales ca și domnul Robu și a generat prosperitate pentru Constanța. Domnului Robu nu îi este rusine cu Fenechiu și cu Rușanu? Cu cine îi e rușine? Domnul Robu să se ocupe de administrația orașului și mai puțin cu rușinea. El a ales Fenechiu și noi am ales românii.”  a declarat Zgonea.

Pesedistul, aflat în campanie de susținere electorală, a ținut să le transmită timișorenilor că guvernul Victor Ponta a demonstrat că se poate guverna pentru români:

„Eu cred că guvernul Victor Ponta a demonstrat că se poate guverna pentru români. Vom demonstra că putem să îndeplinim așteptările bănățenilor. Ce facem? Exportăm tineri sau forță de muncă sau suntem în stare să aducem Europa la noi acasă. Ce facem cu copiii noștri? Îi băgăm în șomaj? Ce facem cu valorile? Le exportăm? PDL s-a dus la Bruxelles și ne-a vorbit de rău, a zis că școala scoate proști”, a încheiat social-democratul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore