AcasăStiriSuper-party Nightclubber, în ajun de Valentine's Day! Invitați: Raresh, Prâslea, Cristi Cons...

Super-party Nightclubber, în ajun de Valentine’s Day! Invitați: Raresh, Prâslea, Cristi Cons și Olga Korol

După sute de petreceri, pasiune pentru muzică și pupitrul de DJ, zâmbete alături de cei mai respectați artiști internaționali, Raresh și Prâslea își lansează conceptul de Praslesh, duo care reprezintă o uniune de viziuni și energie transmisă în cel mai natural mod.

Un alt invitat de excepție este Cristi Cons, prieten și coleg cu Raresh și Prâslea, cel care ne readuce cu gândul la prestația de lungă durată care a pus punct ultimei ediții de Sunwaves, la talentul său și tehnicitatea de care a dat dovada întotdeauna.

Olga Korol, ne va onora cu prezența într-un set b2b cu Lucas, de această dată în calitate de rezidenți Nightclubber. Deși nu e prima dată când i-am auzit pe cei doi cântând împreună, vom lăsa muzica să vorbească de la sine.

Pentru ca experiența vizuală să fie pe măsură, pentru partea de video organizatorii l-au invitat pe Dreamrec, artist implicat în tot ceea ce înseamnă video mapping și design interactiv. El este cel care a dezvoltat partea video a colectivului [a:rpia:r].

”Praslesh, Cristi Cons, Olga Korol și Lucas ne vor menține spiritul mereu treaz în noaptea de 13 spre 14 februarie, la Timișoara”, dau asigurări organizatorii evenimentului, care poate fi găsit și pe Facebook AICI.

Intrarea la petrecere va costa 25 lei înainte de miezul nopții, în timp ce accesul după ora 00:00 se va putea face pentru 35 lei. Organizatorii anunță că ieșirea publicului din locație va fi permisă începând cu ora 00:30, iar în caz contrar, cei care părăsesc hala Pasmatex vor fi nevoiți să-și achiziționeze un nou bilet de intrare la eveniment. De remarcat faptul că locația va beneficia de o atmosferă ”caldă” și la propriu, dar și la figurat până dimineața.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente