Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSuper-party Nightclubber, în ajun de Valentine's Day! Invitați: Raresh, Prâslea, Cristi Cons...

Super-party Nightclubber, în ajun de Valentine’s Day! Invitați: Raresh, Prâslea, Cristi Cons și Olga Korol

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După sute de petreceri, pasiune pentru muzică și pupitrul de DJ, zâmbete alături de cei mai respectați artiști internaționali, Raresh și Prâslea își lansează conceptul de Praslesh, duo care reprezintă o uniune de viziuni și energie transmisă în cel mai natural mod.

Un alt invitat de excepție este Cristi Cons, prieten și coleg cu Raresh și Prâslea, cel care ne readuce cu gândul la prestația de lungă durată care a pus punct ultimei ediții de Sunwaves, la talentul său și tehnicitatea de care a dat dovada întotdeauna.

Olga Korol, ne va onora cu prezența într-un set b2b cu Lucas, de această dată în calitate de rezidenți Nightclubber. Deși nu e prima dată când i-am auzit pe cei doi cântând împreună, vom lăsa muzica să vorbească de la sine.

Pentru ca experiența vizuală să fie pe măsură, pentru partea de video organizatorii l-au invitat pe Dreamrec, artist implicat în tot ceea ce înseamnă video mapping și design interactiv. El este cel care a dezvoltat partea video a colectivului [a:rpia:r].

”Praslesh, Cristi Cons, Olga Korol și Lucas ne vor menține spiritul mereu treaz în noaptea de 13 spre 14 februarie, la Timișoara”, dau asigurări organizatorii evenimentului, care poate fi găsit și pe Facebook AICI.

Intrarea la petrecere va costa 25 lei înainte de miezul nopții, în timp ce accesul după ora 00:00 se va putea face pentru 35 lei. Organizatorii anunță că ieșirea publicului din locație va fi permisă începând cu ora 00:30, iar în caz contrar, cei care părăsesc hala Pasmatex vor fi nevoiți să-și achiziționeze un nou bilet de intrare la eveniment. De remarcat faptul că locația va beneficia de o atmosferă ”caldă” și la propriu, dar și la figurat până dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...