După sute de petreceri, pasiune pentru muzică și pupitrul de DJ, zâmbete alături de cei mai respectați artiști internaționali, Raresh și Prâslea își lansează conceptul de Praslesh, duo care reprezintă o uniune de viziuni și energie transmisă în cel mai natural mod.

Un alt invitat de excepție este Cristi Cons, prieten și coleg cu Raresh și Prâslea, cel care ne readuce cu gândul la prestația de lungă durată care a pus punct ultimei ediții de Sunwaves, la talentul său și tehnicitatea de care a dat dovada întotdeauna.

Olga Korol, ne va onora cu prezența într-un set b2b cu Lucas, de această dată în calitate de rezidenți Nightclubber. Deși nu e prima dată când i-am auzit pe cei doi cântând împreună, vom lăsa muzica să vorbească de la sine.

Pentru ca experiența vizuală să fie pe măsură, pentru partea de video organizatorii l-au invitat pe Dreamrec, artist implicat în tot ceea ce înseamnă video mapping și design interactiv. El este cel care a dezvoltat partea video a colectivului [a:rpia:r].

”Praslesh, Cristi Cons, Olga Korol și Lucas ne vor menține spiritul mereu treaz în noaptea de 13 spre 14 februarie, la Timișoara”, dau asigurări organizatorii evenimentului, care poate fi găsit și pe Facebook AICI.

Intrarea la petrecere va costa 25 lei înainte de miezul nopții, în timp ce accesul după ora 00:00 se va putea face pentru 35 lei. Organizatorii anunță că ieșirea publicului din locație va fi permisă începând cu ora 00:30, iar în caz contrar, cei care părăsesc hala Pasmatex vor fi nevoiți să-și achiziționeze un nou bilet de intrare la eveniment. De remarcat faptul că locația va beneficia de o atmosferă ”caldă” și la propriu, dar și la figurat până dimineața.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.