Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTânără din Arad violată după ce a plecat din club, în Timișoara

Tânără din Arad violată după ce a plecat din club, în Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O tânără de 19 ani din Arad, studentă la Timișoara, a reclamat un viol ce s-a petrecut sub Podul Michelangelo. Arădeanca le-a declarat oamenilor legii că a fost acostată de un om al străzii, care a violat-o și apoi i-a furat telefonul mobil și banii din portofel.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că în noaptea de 9 spre 10 aprilie a ieșit dintr-un club din Timișoara și în zona Podului Michelangelo a fost abordată de un om al străzii, care a violat-o și apoi i-a furat telefonul mobil și cei 70 de lei pe care îi mai avea în portofel. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani din Sebeș.

Surse din interiorul anchetei ne-au declarat că de fapt fata ar fi consumat alcool și l-ar fi confundat pe omul străzii cu altcineva. Abia după ce s-a consumat partida de sex și aceasta s-a trezit din beție a alertat autoritățile.

Agresorul a fost prins de polițiști în 12 aprilie. El a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat magistraților, care au decis arestarea sa pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru viol și furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare