O tânără de 19 ani din Arad, studentă la Timișoara, a reclamat un viol ce s-a petrecut sub Podul Michelangelo. Arădeanca le-a declarat oamenilor legii că a fost acostată de un om al străzii, care a violat-o și apoi i-a furat telefonul mobil și banii din portofel.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că în noaptea de 9 spre 10 aprilie a ieșit dintr-un club din Timișoara și în zona Podului Michelangelo a fost abordată de un om al străzii, care a violat-o și apoi i-a furat telefonul mobil și cei 70 de lei pe care îi mai avea în portofel. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani din Sebeș.

Surse din interiorul anchetei ne-au declarat că de fapt fata ar fi consumat alcool și l-ar fi confundat pe omul străzii cu altcineva. Abia după ce s-a consumat partida de sex și aceasta s-a trezit din beție a alertat autoritățile.

Agresorul a fost prins de polițiști în 12 aprilie. El a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat magistraților, care au decis arestarea sa pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru viol și furt calificat.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.