Jandarm-trage-cu-arma-pistol

Scene demne de filmele de acțiune, la Orțișoara, în Timiș. Oamenii legii au urmărit un șofer care nu a oprit la semnalele acestora, iar pentru a-l opri, polițiștii l-au împușcat în picior.

Întreaga scenă s-a petrecut în 14 aprilie, în Orțișoara. Un șofer de 36 de ani din Gelu a fost înregistrat cu aparatul radar având 80 de kilometri la oră. Oamenii legii au vrut să îl oprească, dar acesta a ignorat semnalele lor și a încercat să fugă. Polițiștii au pornit în urmărirea sa și au reușit să-i blocheze drumul. Bărbatul a ieșit din mașină și a încercat să scape pe jos, dar a fost prins de către oamenii legii și transportat la postul de poliție din Orțișoara. În fața instituției, șoferul a încercat din nou să fugă, iar unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în aer. Fugarul nu a reacționat, iar polițistul l-a împușcat pe acesta în picior.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El le-a spus oamenilor legii că a încercat să fugă deoarece nu avea carnet de conducere.

În acest caz Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara derulează o anchetă pentru a stabili dacă polițistul a respectat procedura când a folosit arma din dotare. Șoferului i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.