AcasăStiriSocialFocuri de armă în fața unui post de poliție din Timiș. Șofer...

Focuri de armă în fața unui post de poliție din Timiș. Șofer fugar împușcat în picior

Scene demne de filmele de acțiune, la Orțișoara, în Timiș. Oamenii legii au urmărit un șofer care nu a oprit la semnalele acestora, iar pentru a-l opri, polițiștii l-au împușcat în picior.

Întreaga scenă s-a petrecut în 14 aprilie, în Orțișoara. Un șofer de 36 de ani din Gelu a fost înregistrat cu aparatul radar având 80 de kilometri la oră. Oamenii legii au vrut să îl oprească, dar acesta a ignorat semnalele lor și a încercat să fugă. Polițiștii au pornit în urmărirea sa și au reușit să-i blocheze drumul. Bărbatul a ieșit din mașină și a încercat să scape pe jos, dar a fost prins de către oamenii legii și transportat la postul de poliție din Orțișoara. În fața instituției, șoferul a încercat din nou să fugă, iar unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în aer. Fugarul nu a reacționat, iar polițistul l-a împușcat pe acesta în picior.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El le-a spus oamenilor legii că a încercat să fugă deoarece nu avea carnet de conducere.

În acest caz Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara derulează o anchetă pentru a stabili dacă polițistul a respectat procedura când a folosit arma din dotare. Șoferului i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente