AcasăStiriEducatieTârgul liceelor timişene, are loc săptămâna viitoare, la Iulius Mall

Târgul liceelor timişene, are loc săptămâna viitoare, la Iulius Mall

Târgul se adresează, în special, elevilor de clasa a VII-a şi a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, oferindu-le posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu sau liceu, astfel încât, la finalizarea ciclului gimnazial, să poată lua cea mai bună alegere.

Fiecare instituţie de învăţământ participantă îşi va prezenta oferta educaţională la un stand expoziţional propriu, unde vor oferi mai multe informaţii despre numărul de clase, profilul acestora, calificarea obţinută după absolvire, resursele umane şi materiale sau produsele specifice activităţilor derulate cu elevii. De asemenea, tinerii care îşi vor reprezenta liceul sau colegiul îi vor încânta pe vizitatori cu numeroase momente artistice.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, împreună cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Timiş, Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Timiş, având ca parteneri Consiliul Judeţean Timiş, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, Iulius Mall Timişoara şi Universitatea Drăgan din municipiul Lugoj.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente