Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara pregătește, în premieră, deschiderea celui de-al doilea târg de Crăciun FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, la Timișoara se deschide cel de-al doilea târg de Crăciun. Chiar dacă ”lansarea” primei ediții a târgului de Crăciun de la Bastion trebuia să aibă loc pe data de 1 decembrie, asemeni celui ”original”, deschiderea oficială a fost amânată pentru sâmbătă.

În incinta Bastionului Maria Theresia din Timișoara se montează 20 de căsuțe, de unde vizitatorii vor putea achiziționa produse tradiționale și artizanale, majoritatea ”de sezon”. Căsuțele și Târgul de Crăciun de la Bastion vor sta deschise până pe data de 28 decembrie 2014.

Colacii, cozonacii, turta dulce și ciocolata de casă vor fi numai câteva dintre bunătățile ce vor putea fi comercializate în căsuțele verzi care se montează deja în incinta Bastionului. De asemenea de acolo vor putea fi cumpărate produse non-alimentare făcute chiar de mâna meșteșugarilor care s-au înscris pentru a putea vinde în cadrul Trâgului organizat de Consiliul Județean Timiș alături de Muzeul Banatului din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Premiera pe timp de pandemie, la Teatrul Maghiar din Timisoara

Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara începe anul 2021 cu o premieră...

Teatrul National Timisoara, in fata primei premiere din 2020: Si caii se impusca, nu-i asa?

Scena Sălii 2 a Teatrului Național Timișoara găzduiește joi, 9 ianuarie 2020, cu începere...

Casatorie in trei, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara

”Căsătorie în trei"? Nu, nu este o păcăleală: este cel mai nou spectacol pe...