ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timisoara, RAIUL cersetorilor si al boschetarilor? NU le mai OFERITI BANI!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania ”Nu oferiți bani cerșetorilor” susținută de ani de zile de Poliția Locală din capitala Banatului nu are efectele așteptate mereu. Faptul că timișorenii oferă bani cerșetorilor îi determină pe aceștia să vină în Timișoara din toate colțurile țării! Deși numărul cerșetorilor este în scădere, alte persoane vin în urbea de pe Bega pentru că aici primesc bani.

Polițiștii locali acționează permanent pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică pe străzile orașului, acest fenomen fiind permanent în atenția oamenilor legii din Timișoara. Chiar dacă de la an la an s-a constatat o scădere a numărului de cerșetori și oameni ai străzii, polițiștii locali acționează pentru luarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri deoarece periodic apar persoane noi în oraș, care declară că aici fac bani și de aceea vin în Timișoara.

Este și cazul a două persoane, soț și soție, de 40 și respectiv 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Băiuț, județul Maramureș, care au fost depistați în mod repetat, în ultima săptămână, fiind preluați în fiecare zi din stradă de polițiștii locali și predați către Centrul social de pe strada Telegrafului. De fiecare dată s-au întors în stradă, mai exact de strada M. Kogălniceanu, în apropierea Pieței Badea Cârțan.

”Deși sunt în putere neavând niciun fel de dizabilitate vizibilă, cei în cauză, consumatori de băuturi alcoolice, preferă să doarmă pe stradă, creând disconfort pentru cetățenii care locuiesc sau trec prin zonă. Polițiștii locali vor continua să îi preia pentru întocmirea de fișe și predarea lor către centrul social, conform procedurilor și prevederilor legale”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală.

De la începutul anului și până în prezent au fost depistate pe străzile orașului un număr de 173 persoane care fac parte din categoria oamenilor străzii și a cerșetorilor, cu 12 mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut. ”Poliția Locală Timișoara recomandă din nou timișorenilor să nu le mai ofere bani deoarece în acest fel îi menținem în stradă și astfel și alții, din alte județe ale țării, vin în Timișoara. Scăderea numărului de astfel de persoane de la an la an se datorează patrulărilor efectuate permanent de polițiștii locali, care îi adună de pe străzi, dar și unora dintre cetățeni care semnalează astfel de cazuri la Poliția Locală, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Polițiștii locali continuă acțiunile zilnice pentru descurajarea și diminuarea acestui fenomen”, amintesc oamenii legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore