Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorencele din PP-DD gata de campania pentru alegerea unei noi structuri interne

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Invitaţi la întâlnire de conducerea interimară a Organizaţiei de Femei Timişoara au fost: deputatul Adrian Diaconu – preşedintele PP-DD Timiş, consilierul judeţean Ilie Bertea – preşedintele Organizaţiei Timişoara a PP-DD, senatorul Ioan Iovescu – vicepreşedintele PP-DD Timiş, şi consilierul judeţean Dorel Demea – prim-vicepreşedinte al PP-DD Timiş.

Opiniile invitaţilor au convers spre ideea că femeile din PP-DD constituie o componentă de bază capabilă nu doar să sprijine membrii de partid de sex masculin, ci şi să contribuie la schimbarea în bine a societăţii româneşti pe plan social, politic, economic, cultural etc., precum şi la conducerea diferitelor instituţii de profil. O dovadă a celor de mai sus este d-na Simona Man, care face ca Partidul Poporului – Dan Diaconescu să fie singurul partid politic din România condus de o femeie, „şi încă de una deosebit de destoinică”. Faptul că femeile parlamentar PP-DD nu au trădat partidul, migrând spre alte formaţiuni politice din România, susţine ideea de mai sus la fel de bine ca acţiunile umanitare desfăşurate de membrele PP-DD Timişoara în sprijinul concetăţenilor sau al sinistraţilor din judeţele Galaţi şi Tulcea, ori implicarea în cele două campanii electorale de anul trecut, prezenţa în calitate de observatori în secţiile de votare şi nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare