Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorenii rămân FĂRĂ apă caldă și ÎNCĂLZIRE în această noapte! Vezi unde...

Timișorenii rămân FĂRĂ apă caldă și ÎNCĂLZIRE în această noapte! Vezi unde se întâmplă asta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În această noapte timișorenii care locuiesc în zona centrală a orașului vor fi nevoiți să stea în frig. ”Având în vedere notificarea transmisă de către Aquatim, prin care am fost înştiinţaţi de faptul că în ziua de marţi, 2 decembrie 2014, începând cu ora 23:00 până a doua zi, miercuri, 3 decembrie, ora 7:00 dimineaţa, sunt planificate lucrări, vă comunicăm că vom fi nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde de consum, apei reci şi încălzirii la punctele termice 22A şi 25” informează cei de la Colterm.

De această întrerupere vor fi afectaţi consumatorii arondaţi străzilor: 9 Mai, A. Pacha, Doiceşti, Eugeniu de Savoya, G. Coşbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, P-ţa Dr. Russel, P-ţa Unirii, P. Chinezul, Palanca, V. Goldiş, Aradului, Doinei şi P-ţa Mărăşti. Totodată, la punctul termic 24 presiunea apei ar putea fi scazută, iar de această măsură pot fi afectaţi consumatorii arondaţi străzilor: Brediceanu, Gh. Lazăr, Grigorescu, Mărăşeşti, Ungureanu şi V. Alecsandri.

”Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitatea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!” mai anunță Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare