ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Weekend cu mult JUDO pentru copii, organizat de Clubul Sportiv Pro-Motrica, la Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Secția de judo din cadrul Clubului Sportiv Pro-Motrica din Timișoara a organizat zilele trecute, mai exact în 28, 29 și 30 noiembrie 2014, în colaborare cu Primăria Municpiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara, un stagiu internațional de judo pentru copii.

Peste 100 de sportivi legitimați la 10 cluburi din România și Serbia s-au duelat în cadrul acestui eveniment sportiv, aflat deja la cea de-a treia ediție întro perioadă de numai 12 luni.

”Datorită colaborării cu autoritățile locale, aceste stagii au fost organizate și dotate la cele mai înalte standarde, având printre altele tatami (suprafața de luptă- n.r.) și tabele de nivel olimpic” ne-a comunicat reprezentantul cubului sportiv organizator. Acesta a mai menționat faptul că toate cheltuielile pentru cazare, masă, transport local și dotările centrului de pregătire au fost suportate de către Clubul Sportiv Pro-Motrica, Primăria și Consiliul Local Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore