AcasăStiriSportWeekend cu mult JUDO pentru copii, organizat de Clubul Sportiv Pro-Motrica, la...

Weekend cu mult JUDO pentru copii, organizat de Clubul Sportiv Pro-Motrica, la Timișoara FOTO

Secția de judo din cadrul Clubului Sportiv Pro-Motrica din Timișoara a organizat zilele trecute, mai exact în 28, 29 și 30 noiembrie 2014, în colaborare cu Primăria Municpiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara, un stagiu internațional de judo pentru copii.

Peste 100 de sportivi legitimați la 10 cluburi din România și Serbia s-au duelat în cadrul acestui eveniment sportiv, aflat deja la cea de-a treia ediție întro perioadă de numai 12 luni.

”Datorită colaborării cu autoritățile locale, aceste stagii au fost organizate și dotate la cele mai înalte standarde, având printre altele tatami (suprafața de luptă- n.r.) și tabele de nivel olimpic” ne-a comunicat reprezentantul cubului sportiv organizator. Acesta a mai menționat faptul că toate cheltuielile pentru cazare, masă, transport local și dotările centrului de pregătire au fost suportate de către Clubul Sportiv Pro-Motrica, Primăria și Consiliul Local Timișoara.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente