Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Protestul cu mașini, claxonând în sensul giratoriu din Piața Mărăști, un EȘEC total! VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Anunțat pe Facebook cu circa o săptămână în urmă, CarMob-ul de la Timișoara a fost un eșec total. Deși evenimentul era unul național, cu proteste în mai multe orașe importante din România și chiar dacă și la Timișoara și-au anunța prezența câteva zeci de persoane, marți, 2 decembrie 2014, la ora 11:00, un singur timișorean a ”protestat” în sensul Giratoriu din Piața Mărăști.

CarMob-ul se dorea un semnal de alarmă la adresa ”hoților din asigurări și din politică”, dar acesta nu a avut succes, nu neapărat datorită faptului că timișorenii (în special cei mai tineri) își permit achitarea unor prețuri exorbitante pe polițele de asigurare RCA, cât datoirtă programării nepotrivite: într-o zi de marți, la o oră când cei mai mulți dintre cei care își permit ”luxul” de a avea o mașină asigurată sunt la locul de muncă.

După ce s-a învârtit în jurul sensului giratoriu din Piața Mărăști, timp de 30 de secunde, șoferul și-a văzut de drum mai departe, acesta neîncurcând pe nimeni pe parcursul ”protestului”.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...

Procurorii DIICOT isi inceteaza activitatea si se alatura protestelor

Adunarea generală a procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată...

VIDEO Primarul Robu explica de ce a jignit presa locala. De ce nu vrea sa dea numele jurnalistilor care se „prostitueaza”

Un nou episod al protestului presei timișorene la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu, s-a...