Protestul cu mașini, claxonând în sensul giratoriu din Piața Mărăști, un EȘEC total! VIDEO

0
676

Anunțat pe Facebook cu circa o săptămână în urmă, CarMob-ul de la Timișoara a fost un eșec total. Deși evenimentul era unul național, cu proteste în mai multe orașe importante din România și chiar dacă și la Timișoara și-au anunța prezența câteva zeci de persoane, marți, 2 decembrie 2014, la ora 11:00, un singur timișorean a ”protestat” în sensul Giratoriu din Piața Mărăști.

CarMob-ul se dorea un semnal de alarmă la adresa ”hoților din asigurări și din politică”, dar acesta nu a avut succes, nu neapărat datorită faptului că timișorenii (în special cei mai tineri) își permit achitarea unor prețuri exorbitante pe polițele de asigurare RCA, cât datoirtă programării nepotrivite: într-o zi de marți, la o oră când cei mai mulți dintre cei care își permit ”luxul” de a avea o mașină asigurată sunt la locul de muncă.

După ce s-a învârtit în jurul sensului giratoriu din Piața Mărăști, timp de 30 de secunde, șoferul și-a văzut de drum mai departe, acesta neîncurcând pe nimeni pe parcursul ”protestului”.

Spune-ţi opinia civilizat!