AcasăStiriEvenimentPolițiștii BĂTĂUȘI de la ”Timpolis” s-au umplut de MEDALII la Campionatul de...

Polițiștii BĂTĂUȘI de la ”Timpolis” s-au umplut de MEDALII la Campionatul de Judo al M.A.I. FOTO

În cursul acestei săptămâni, mai exact între 10 și 12 martie, peste 100 de sportivi, din toată ţara, au participat la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat la Deva, în judeţul Hunedoara.

Clubul Sportiv ”Timpolis”, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, a participat la acest campionat cu şase sportivi, care s-au clasat pe locuri fruntaşe, întorcându-se acasă cu trei medalii. Polițiștii ”bătăuși” din cadrul IPJ Timiș au obţinut o medalie de argint (prin agentul şef adjunct Zuzac Claudiu) şi două medalii de bronz (prin subcomisarul de poliţie Micorici Lucian şi agentul şef adjunct Bataragă Mihai). De asemenea. comisarul de poliţie Mircea Roşu şi agentul şef de poliţie Dejica Dorel s-au clasat pe locul V. Toţi câştigătorii au primit cupe, diplome şi medalii din partea organizatorilor competiţiei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente