Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișul, la coada listei de promovabilitate! Doar 56.09% din liceeni au absolvit...

Timișul, la coada listei de promovabilitate! Doar 56.09% din liceeni au absolvit bacalaureatul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Astăzi s-au afișat notele elevilor care au susținut examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014. Astfel, potritvit datelor Inspectoratului Școlar Timiș, 56.09% dintre absolvenții de liceu au promovate examenul maturității.

Totuși, niciun elev de liceu din tot județul Timiș nu a reușit performanța de a obține nota maximă, cea de 10, la toate probele susținute. Cel mai aproape se clasează trei liceeni care au o medie de peste 9,90.

Mai mult, elevii din trei licee din județ nu au reușiti nicunul să promoveze bacalaureatul. Cele unități de învățământ sunt Liceul Tehnologic Agricol Orțișoara, Liceul Tehnologic “Cristofor Nako”Sannicolau Mare și Liceul Tehnologic “Petru Mitroi” din Biled. Din cei 125 de elevi care studează în aceste licee, la examen s-au prezentat 59, dar niciunul nu a reușit sa obțină medie de trecere.

Potrivit programului, astăzi în intervalul orar 12.00 – 16.00, cei care nu au reușit să obțină o medie de trecere  pot depune contestații, urmând ca în data de 11 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Rezultatele parțiale ale BAC-ului, sesiunea iunie-iulie 2014, au fost publicate duminică seara pe site-ul Ministerului Educației Naționale. La nivel naţional, promovabilitatea era de 59,06% după centralizarea a 99,12% din date.

sursa foto:ziarulteleormanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare