Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii au rămas fără cuvinte! Au oprit un șofer beat, fără permis și fără număr de înmatriculare la mașină

- Advertisement -

La data de 05 iulie, în jurul orei 18.45, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.J. 682, între localităţile Sânpetru şi Saravale.

Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 53 de ani, din localitatea Saravale, nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar autoturismul condus nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având aplicat număr fals de înmatriculare.

Totodată, întrucât bărbatul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,23 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore