Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 1.400 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în ultimele patru zile. În weekend, „rutieriştii” vor fi tot pe teren

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 19-22 august 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, oamenii legii au întocmit 15 dosare penale conducătorilor de autovehicule care nu posedau permise de conducere, erau sub influenţa băuturilor alcoolice sau conduceau autovehicule neînmatriculate.

Aceştia au aplicat 1.404 sancţiuni contravenţionale, dintre care 835 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 201 pentru neutilizarea centurii de siguranţă

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 71 de permise de conducere, dintre care 27 au fost pentru încălcarea limitelor de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Au fost reţinute şi permisele celor care au nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire sau semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric.

Au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare