Titu Bojin mai face două ”transferuri” de marcă la PSD Timiș! Primarii Koller (Sacoșu Turcesc) și Muntean (Nădrag) s-au ”vopsit” în roșu

- Advertisement -

Doi dintre cei mai ”curați” primari de comune din Timiș s-au decis, pe ultima ”sută”, să se transfere la Partidul Social-Democrat, condus în plan județean de Titu Bojin – președintele Consiliului Județean Timiș, sau altfel spus, cel care dă banii veniți de la Guvern către primăriile din județ. Informația a fost confirmată de surse demne de încredere din interiorul PSD Timiș.

Analizându-i în parte, Gabriel Koller – primarul comunei Sacoșu Turcesc, un personaj despre care am scris ”fără număr” cu referire la ”scamatoriile” pe care le face cu banii publici, ultimul material făcând referire la alocarea a aproape 80.000 de euro pentru ”reabilitarea căminului cultural din satul Stamora Română”, un cămin care practic nu există.

Celălalt ”sfânt” este Liviu Muntean, tot un democrat liberal, care asemeni lui Koller, a constatat că e mai ”de stânga” decât credea. Primarul din Nădrag a devenit ”celebru” la sfârșitul anului 2013, când Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil. De ce? Pe perioada exercitării mandatului de primar al comunei, timp de câteva luni, Muntean a deținut simultan funcția de reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC ECOSAL-GNSC SRL. Firma se ocupă tocmai de gestionarea deșeurilor din câteva comune învecinate Nădragului. Decizia ANI a fost luată la finalul lui 2013, iar aceasta spune că „persoana declarată incompatibilă va fi decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”, ceea ce înseamnă că acesta nu va mai putea fi primar din 2016, timp de un mandat.

Așadar, ce face PSD Timiș de ”adună” toți ”primarii cu coloana” din județ, nu știm încă, dar vom afla…

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img