Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTitu Bojin, pe urmele lui „Lae”. A convins conducerea CJ Timiş să...

Titu Bojin, pe urmele lui „Lae”. A convins conducerea CJ Timiş să transmită şedinţele de plen pe Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat moda în rândul politcienilor din Timiş. Edilul timişorean a fost primul politician local care şi-a transmis live pe Facebook atât conferinţele de presă de la Primăria Timişoara, cât şi pe cele de la PNL Timiş.

Astăzi, modelul impus de Nicolae Robu a fost adoptat şi de Consiliul Județean Timiș , care a realizat prima transmisiune live pe Facebook a unui plen, la inițiativa consilierului județean Titu Bojin.

„Eu cred că atâta timp cât putem să aducem informațiile cât mai rapid şi cât mai aproape şi cât mai corect către cetățean eu cred că este o problemă care trebuie să ne preocupe toţi şi atunci au fost de acord cu această idee şi am fost de acord ca să nu mai existe niciun fel de discuții privind modul în care se iau hotărârile şi modul în care se prezintă reprezentanții fiecărui partid şi de ce nu, poate vor fi unii care nu îşi mai dau atât de mult în petec şi vor fi mult mai atenţi legat de ceea ce îşi permit să vorbească. Nu, nu am nicio treabă cu Lae, el e cu Facebook-ul şi cu internetul, eu mai puţin, dar nu sunt impotriva a ceea ce e nou”, a declarat Titu Bojin. Şedinţa poate fi urmărită aici.

https://www.facebook.com/cjtimis/

În cadrul plenului au fost și două momente amuzante, în care masa consilierului Dorin Cutu s-a rupt și a căzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...