Titu Bojin, pe urmele lui „Lae”. A convins conducerea CJ Timiş să transmită şedinţele de plen pe Facebook

0
897
bojin

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat moda în rândul politcienilor din Timiş. Edilul timişorean a fost primul politician local care şi-a transmis live pe Facebook atât conferinţele de presă de la Primăria Timişoara, cât şi pe cele de la PNL Timiş. Astăzi, modelul impus de Nicolae Robu a fost adoptat şi de Consiliul Judeţean Timiş , care a realizat prima transmisiune live pe Facebook a unui plen, la iniţiativa consilierului judeţean Titu Bojin.

„Eu cred că atâta timp cât putem să aducem informaţiile cât mai rapid şi cât mai aproape şi cât mai corect către cetăţean eu cred că este o problemă care trebuie să ne preocupe toţi şi atunci au fost de acord cu această idee şi am fost de acord ca să nu mai existe niciun fel de discuţii privind modul în care se iau hotărârile şi modul în care se prezintă reprezentanţii fiecărui partid şi de ce nu, poate vor fi unii care nu îşi mai dau atât de mult în petec şi vor fi mult mai atenţi legat de ceea ce îşi permit să vorbească. Nu, nu am nicio treabă cu Lae, el e cu Facebook-ul şi cu internetul, eu mai puţin, dar nu sunt impotriva a ceea ce e nou”, a declarat Titu Bojin. Şedinţa poate fi urmărită aici.
https://www.facebook.com/cjtimis/?hc_ref=SEARCH. În cadrul plenului au fost și două momente amuzante, în care masa consilierului Dorin Cutu s-a rupt și a căzut.

Spune-ţi opinia civilizat!