Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieCălin Dobra şi-a luat consilier personal PSD care să îl ajute la...

Călin Dobra şi-a luat consilier personal PSD care să îl ajute la conducerea Consiliul Judeţean Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Rămas cu un singur consilier personal, Viorel Bara, după ce Alexandru Chirilă şi Vali Korman au plecat la Bucureşti să lucreze alături de premierul Sorin Grindeanu, Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş , şi-a numit un om de încredere în funcţia de consilier personal.

Este vorba despre consilierul judeţean Adrian Negoiţă, care a fost în cărţi şi pentru ocuparea funcţiilor de prefect sau subprefect al judeţului Timiş. Călin Dobra de declarat astăzi în plen că „domnul Negoiţă nu pleacă din Consiliul Judeţean Timiş. Prin dispoziţia preşedintelui va veni în cadrul cabinetului preşedintelui şi cred că activitatea sa va fi mult mai eficientă fiind mai aproape de preşedinte şi de ceea ce înseamnă aparatul de specialitate”. La rândul său, Negoiţă a promis că va supraveghea modul în care sunt alocaţi şi cheltuiţi banii daţi de CJ Timiş pentru sport şi cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare